PRODUKTDESIGN

Skräddarsydd möbeldesign ger oss möjlighet att komplettera bostads- och kommersiella miljöer med skräddarsydda möbler. Specialdesignade möbellösningar gör det möjligt för oss att leverera utrymmeffektiva lösningar, vilket maximerar utrymmens möjligheter. Vi är missnöjda med tanken på att skapa “kasta bort” produkter och därför tycker vi om att skapa varaktiga möbler som är; Lätt att underhålla och renovera. Uppcykling av gamla produkter och material är också mycket intressant för oss, eftersom vi tror på att minimera avfall genom att utforma för en hållbar framtid.

Vi har arbetat med en rad olika uppskjutande projekt som sträcker sig från; Bostadslampor, garderober för sjukvårdsindustrin, återvinningsfack för utbildningssektorn, trädgårdsmöbler mm

Oavsett om du letar efter ett möbel med stil och personlighet för ditt hem, eller en industriell del med det enda målet att förbättra en arbetsprocess eller funktionalitet i en arbetsmiljö, tror vi att vi kan erbjuda dig en mängd möbeldesign Lösningar som är 100% originala och löser de problem som de ställer upp för.

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *